Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
  • Artisti

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.

Gipsy Casual

Gipsy Casual

Gipsy Casual inseamna acorduri excentrice de gipsy-balcanic. Gipsy Casual se naste la sfarsitul anului 2010, avand formula: Gya, Antonio Marcu, Mihaita Manu.

Gipsy Casual reprezinta exoticele acorduri de gipsy-balcanic in peisajul muzical prezent. Sunt fresh, sunt autentici si dau startul unei noi povesti cu muzicieni talentati. Trupa pastreaza traditionalul ritm tiganesc insa il aduce la zi cu tonurile electronice si beat-urile electrizante de club.

In iulie 2011, Gipsy Casual lanseaza piesa de debut “Balans Prala”, a carui videoclip aduna sute de mii de vizualizari pe YouTube inca din primele saptamani de la lansare.

Un moment important din cariera Gipsy Casual l-a reprezentat deschiderea editiei din 2011 a Premiilor Muzicale Romanesti de la Brasov cu beat-uri gipsy-balcanice, un spectacol coregrafic inedit, instrumente si voci live care au castigat simpatia publicului

In mai putin de un an, unicitatea stilului lor muzical, uneori controversat, insa de departe unul foarte original, i-a adus in vizorul publicului roman.

Detalii show Gipsy Casual:

  • Un program de 1 ora sau doua programe de 1 ora
  • Componenta: Gya (Voce), Mihaita (Saxofonist), Antonio (Voce), Nikolas (Percutie) + 1 Inginer de sunet.
  • Gipsy Casual canta piese din repertoriul propriu + cover-uri romanesti si internationale.