Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
  • Artisti

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.

Omar Arnaout

Omar Arnaout

Biografia OMAR ARNAOUT castigatorul de la NEXT STAR,pustiul ce si-a gasit menirea prin MUZICA

Dupa ce a castigat trofeul celei de-a sasea editii de la NEXT STAR viata sa s-a schimbat. Succesul i-a intrat in casa. Toata lumea vroia sa stie cine este talentatul baiat a carui voce si prestatie scenica ridica publicul in picioare.

O televiziune din DUBAI i-a dedicat un material. Cum sa nu iti creasca inima de bucurie? Pana si arabii au dorit sa stie de micul OMAR. Ceea ce este ciudat este urmatorul fapt. Arabii au vorbit de OMAR ARNAOUT, ROMANUL.

Romanii l-au denumit MICUTUL LIBANEZ. Dar inima lui ne-a vorbit si ne-a aratat cat de ROMAN este.

La matinalul de la ANTENA 1 la”NEATA CU RAZVAN SI DANI” ,OMAR deja si-a stabilit TABARA
Vorbim de TABARA LUI OMAR o rubrica deja mult gustata de fanii emisiunii.

Acest pusti are stofa de OM de televiziune. I-a intervievat deja pe MARIA CARNECI, CONNECT-R, DAN NEGRU si alti oameni deosebiti din tabara artistilor.

Detalii show Omar Arnaout:

  • Un program de 1 ora sau doua programe de 1 ora
  • Componenta: Omar Arnaout + Band de 5 persoane.
  • Omar canta piese din repertoriul propriu + cover-uri romanesti si internationale si arabe.