Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
  • Despre Musik Sound

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.

Despre Musik Sound

Despre Musik Sound

Cine suntem?

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor / outdoor si booking de artisti.
Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai optime solutii tehnice avand capacitatea de a ne adapta la orice tip de buget, transformand evenimentul dvs. intr-unul de real succes.
Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul evenimentelor echipa Musik Sound va ofera garantia ca evenimentul dvs. va suna si va arata bine!

Realizari si experienta

  • Avem o experianta de peste 6 ani in domeniul evenimentelor
  • Am asigurat echipamente la peste 300 de evenimente.
  • Avem peste 100 de locatii unde am facut sonorizari
  • Am colaborat cu peste 120 de artisti

Cum lucram?

Pentru ca dumneavoastra sa ne cunoasteti este nevoie sa vizitati site-ul nostru, pagina de facebook, sa ne vizitati la targurile de nunti, sau pur si simplu o cunostinta de-a dumneavoastra care deja a colaborat cu noi sa va recomande serviciile noastre. Apoi, dupa o discutie preliminara, vom stabili o intalnire in care vom clarifica toate detaliile, va vom prezenta la cerere un portofoliu suplimentar si vom raspunde la toate intrebarile pe care ni le veti pune. Stim ca timpul dumneavoastra este pretios si ne vom intalni acolo unde va este mai usor, dam dovada de o mare flexibilitate.
Dupa ce veti lua hotararea de a colabora cu noi, se va incheia un contract de prestari servicii si se va achita la semnare 20% din valoarea totala a contractului. Pe parcursul dintre momentul semnarii contractului si eveniment, vom tine legatura in permanenta si vom incerca sa elaboram o strategie comuna de abordare a evenimentului atat din punct de vedere tehnic cat si artistic. In saptamana premergatoare evenimentului vom stabili de comun acord ultimele detalii.

Unde am lucrat?

Pana acum am participat la evenimente in principal in Bucuresti si Judetul Ilfov, dar am avut si prezente in Constanta, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Olt, Gorj, Valcea, Arges, Prahova, Buzau, Sibiu, Suceava, Iasi, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Bacau. Putem acoperi la cerere toate judetele tarii.

Ce spun altii despre noi

Parerile clientilor nostri despre serviciile oferite de Musik Sound.

Citeste mai mult

 

Harta Evenimente

HARTAnoua-26