Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
evenimente_online_live_

Evenimente Online – Evenimente live – Videoconferinte OnLine

Evenimente OnLine – Evenimente LIVE

In contextul pandemiei cu Coronavirusul Covid-19, MusikSound a dezvoltat serviciul de organizare evenimente online. Astfel, oferim servicii pentru organizarea de Evenimente OnLine, Evenimente LIVE si Videoconferinte OnLine, LIVE Streaming. Prin acest mod de desfasurare a evenimentelor, din modul real in mediul online, se doreste inlocuirea clasica a evenimentelor ce presupun strangerea participantilor in acelasi loc.

Prin utilizarea acestui serviciu, atat speakerii cat si participantii nu sunt nevoiti sa se intalneasca fizic, ei se intalnesc in mediul online si fiecare dintre ei va putea participa din fata calculatorului, laptopului, tabletei sau telefonului mobil, daca exista o conexiune la internet.

Pentru asigurarea unui grad cat mai mare de interactivitate, atat speakerii cat si participantii pot comunica in format video (cu sunet) sau text. Numarul maxim de participanti pentru un eveniment online, un eveniment live sau un eveniment de tip videoconferinta live este 1000 de participanti activi multidirectional.

In functie de tipul evenimentului si al publicului caruia i se adreseaza, participantii la evenimentul live vor putea avea acces liber sau in baza unei parole comunicate de catre organizatorul evenimentului live sau evenimentului online. Speakerii au posibilitatea de prezentare cu suport (slide-uri POWERPOINT, documente DOC, PDF, filme, imagini). Evenimentul live poate beneficia de personalizarea lui prin Logo, Sigla, Titulatura, Burtiera, Nume Invitati.

Tipurile de evenimente online pe care le putem realiza sunt:

CONFERINTE LIVE

CONGRESE LIVE

LANSARI DE PRODUSE ONLINE

ACTIVARI ONLINE

VIDEOCONFERINTE ONLINE

Evenimente pot fi de 2 feluri: Evenimente Publice si Private.

EVENIMENT PUBLIC – ACTIVARI ONLINE – LANSARI DE PRODUSE ONLINE

Evenimentul se poate transmite live prin serviciile noastre de Live Streaming pe platformele Facebook, Youtube, USTREAM, LiveStream si alte platforme. De asemenea evenimentul se poate inregistra in format mp4 si trimite la organizator.

EVENIMENT PRIVAT – CONFERINTE LIVE – CONGRESE LIVE – VIDEOCONFERINTE ONLINE

Evenimentul are loc intr-un grup restrans de participanti, maxim 1000 de participanti activi multidirectionali. Accesul la eveniment se face pe baza unui cod de acces. Evenimentul se poate inregistra in format mp4 si trimite la organizator.

Servicii Conexe:

Realizare Sigla Eveniment
Concept grafic si Layout Eveniment
Concept desfasurator eveniment