Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
evenimente-online-live

EVENIMENTE ONLINE LIVE

EVENIMENTE ONLINE LIVE

Evenimente Online Live

      In contextul pandemiei cu Coronavirusul Covid-19, companiile au fost nevoite sa recurga din ce in ce mai mult la mijloacele de comunicare online. In acest context, Musik Sound vine in intampinarea clientilor sai cu mai multe variante de realizare a Evenimentelor Live Online.
      Musik Sound va poate asigura servicii de realizare Evenimente Online Live la cel mai bun raport calitate/pret. Echipamentele si softurile folosite de catre echipa Musik Sound sunt de ultima generatie. Ne putem adapta oricarui tip de Eveniment Online Live sau Hybrid. Evenimentele Live Online pot fi transmise pe una sau mai multe platforme (Facebook, Instagram, Youtube, Zoom, Microsoft Teams, Vimeo, BlueJeans, etc) catre public cu circuit inchis sau deschis.

       Evenimentele pe care le putem realiza se impart in 3 categorii:

Evenimente Online Live gestionate de la distanta.

Participanti vor intra live de la distanta (acasa sau birou) prin VideoCall si nu este necesara prezenta acestora intr-un studio.

– Evenimente Online Live din studio.

Participantii vor intra live din studioul video unde vor beneficia de imagine, sunet, lumini profesionale (fundal chroma sau normal, virtual studio).

– Evenimente Online Live din orice locatie.

Participantii vor intra live din locatia aleasa de ei si vor beneficia de imagine, sunet, lumini profesionale si optional ecran led, scena, etc.

      Evenimentele online live pot beneficia de personalizare cu:

> BACKGROUND(culori, grafica,etc.)

> SIGLA

> NUME & TITULATURA & DATE DE CONTACT speakeri & invitati

> BURTIERA
si in cadrul lor pot fi integrate orice tip de DOCUMENTE SUPORT de prezentare (video, foto, pdf, doc, ppt, etc.)

Tipurile de evenimente pe care Musik Sound le poate asigura sunt:

> CONGRESE ONLINE

> WEBINARII

> CONFERINTE DE PRESA ONLINE

> LANSARI DE PRODUSE / SERVICII ONLINE

> ACTIVARI ONLINE

> VIDEOCONFERINTE ONLINE

> EMISIUNI ONLINE

AVANTAJELE EVENIMENTELOR ONLINE

REDUCEREA COSTURILOR ORGANIZATORICE

      – Disponibilitate & chirie sala, costuri deplasare & cazare & catering pentru organizatori si participanti, inchiriere echipamente tehnice, imprimare materiale prezentare, staff organizare, etc.

ADRESABILITATE EXTINSA

      – PROSPECTARE – in mediul online, publicul vizat este extins la nivel national/international, fiind targetat dupa criterii de selectie multiple si diverse campanii de promovare, dar si prin recomandarile clientilor existenti, pot adresa intrebari in timp real, etc.

      – Evenimentul va ramane disponibil spre vizualizare si ulterior transmisiei live, iar organizatorul va putea face ANALIZE SI INTERPRETARI, in baza statisticilor disponibile. De asemenea, va putea primi FEEDBACK din partea urmaritorilor, in vederea imbunatatirii activitatii sale.

Exemple de evenimente online realizate de catre echipa Musik Sound

Emisiune Live Online – Din Culisele Ortopediei

 

Eveniment Live Online – Zilele Comunei Paulesti Prahova

https://www.facebook.com/watch/?v=3074813752569490

https://www.facebook.com/watch/?v=273869930404125