Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
inchiriere_ecran_led

ECRAN LED

ECRAN LED

Ecranul cu LED-uri a devenit ingredientul de nelipsit din cadrul unui eveniment de anvergura. Inchirierea ecranului cu LED este o obisnuinta pentru serviciile de publicitate in timpul unui meci.

Ecranul LED este cel mai modern mijloc de difuzare a imaginilor sau a videoclipurilor. Prin gradul ridicat de luminozitate si intensitate a culorilor poate fi folosit in exterior, chiar si in conditii de zi , cu lumina naturala puternica sau in interioare puternic  iluminate.

Acest Ecran LED se poate monta  in sali de spectacole, in sali de sport, in localuri publice, restaurante, sali de nunti, sau in orice alte locuri de interes public unde se doreste redarea LIVE a evenimentului, transmiterea de imagini sau spoturi publicitare sau materiale dedicate evenimentului.

Asiguram intreaga parte de logistica,montaj, tehnicieni si echipamente auxiliare pentru buna realizare a evenimentului dvs (camere video, mixere video, procesoare video, podine, scene, structuri de aluminium Litec)

Servicii Anexe:

Camera + Operator pentru superpozare
Mediaserver arena cu control Akai APC40
VJ
Regizor montaj
Imagini de atmosfera personalizate
Kit 4 camere FullHD (4 cam FullHD, Mixer FullHD Broadcast, recorder Aja KI Pro, Macara)
Broadcast on internet SD  (Conexiunea cu ISP este asigurata de client)
Broadcast on internet FullHD

EVENIMENTE CU ECRAN LED

inchiriere_ecran_ledecran_ledecran_led_pretecran_led_bucuresti

tags: decoratiuni lumini ambientalelumini arhitecturale nuntapodium nuntafum greuring de dansartificii nuntadj nunta bucurestipachet sunet luminiscena aer liber