Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
Lumini ambientale

Lumini ambientale nunta

Lumini ambientale nunta

De ce sa folosesti lumini ambientale la evenimentul tau? Luminile sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care subliminal influenteaza atmosfera evenimentului dvs.

Luminile ambientale de tavan sunt plasate pe un stativ sau pe o schela de lumini imbracata in panza alba care este iluminata in interior.

Va prezentam mai jos, unele efecte de baza, care sunt realizabile cu lumini ambientale.

Tonuri de culoare

Perdea de lumina Efectul cel mai popular este acela de tonuri de culoare. Acestea pot fi fie setate la o culoare statica sau pot fi create nuante, prin culori ce se schimba la diferite viteze. Poate doriti o culoare statica atunci cand invitatii sosesc sau in timpul cinei si doriti apoi ca luminile sa se estompeze încet la partea de dans.

Fascicole de lumina

Puteti solicita un fascicul concentrat de culoare pe anumite obiectie ale salii. O idee extraordinara pentru set-up-ul evenimentului dvs. este folosirea fasciculelor de lumina pentru a adauga un plus de luminozitate salii sau pentru a evidentia tavanul salii sau al cortului. Culorile se pot schimba rapid sau se pot schimba in ritmul muzicii.

Când va planificati bugetul nuntii, botezului sau evenimentului dvs. luati in considerare si luminile ambientale. Impactul pe care il au asupra invitatilor aceste lumini ambientale este unul foarte mare si ele dau o anumita aura intregului eveniment iar in acel moment realizezi cât de multa valoare se adauga evenimentului tau prin lumina si culoare. Luminile arata foarte bine si în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta sau botezul tau evenimentul minunat ce merita sa fie.

Lucram intotdeauna in cooperare cu dumneavoastra pentru a veni cu cea mai potrivita optiune de iluminat, care va scoate in evidenta cu adevarat nunta, botezul sau evenimentul dvs si va face ce acesta sa ramana in amintirea invitatilor ca un eveniment cu adevarat unic. Putem lucra în cadrul bugetului dvs. pentru a crea cel mai mare impact la un pret excelent.

Asiguram servicii de decoratiuni cu lumini arhitecturale atat in Bucuresti cat si in tara.

DECOR LUMINI AMBIENTALE

Acest pachet este destinat evenimentelor mari unde se doreste crearea unei ambiante cat mai placute. Aceste lumini se vor amplasa astfel incat sa se ilumineze tavanul locatiei.  Acest pachet poate fi achizitionat si impreuna cu Pachetul de lumini arhitecturale, de obicei el venind in completarea acestuia. Se pot obtine astfel efecte deosebite cum ar fi: peretii iluminati cu o culoare iar tavanul cu alta culoare.

Acest pachet contine :

– Sistem de lumini ambientale

– Sistem de 4 schele verticale / stative lumini
Schelele verticale ce se pun de obicei in colturile locatiei.
Schele pot fi acoperite sau descoperite, fiecare schela fiind folosita pentru asezarea unei lumini inteligente de tip Moving Head. Schelele pot fi iluminate in interior cu diferite culori, putand fi astfel usor integrate in decor.

……………………………………………………………………………………………

– 4 x Lumini inteligente – Moving Head Wash LED 108 x 3 W (capete rotative)
Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasa ce pot produce efecte de lumina complicate si foarte diverse ce pot fi programate cu comanda de lumini. Ca si efecte putem enumera: schimbari de culoare si de pozitie, efect de flash, etc.

……………………………………………………………………………………………

– 4 x  Spoturi de lumina – LED PAR 56 – 7 x 10W

LED PAR 56 dispune de 7 de leduri de 10 W RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa. Proiectoarele se vor aseza in interiorul schelei sau stativului de lumina iluminand astfel interiorul lor.

……………………………………………………………………………………………

– Laptop cu soft de programare pentru lumini ambientale
Toate luminile de la Musik Sound au incluse functia DMX, functie ce permite controlul total al acestora cu un controler sau comanda externa. Softul de lumini are rolul de a facilita controlul luminilor si de a sincroniza efectele de culoare si lumina cu momentele importante ale evenimentului.

……………………………………………………………………………………………

– Luminist pe toata perioada evenimentului. Luministul are rolul de a controla capetele rotative prin intermediul soft-ului si de a schimba sau comanda culoarea luminilor in functie de momentele nuntii (exemplu la intrarea tortului luminile se pot stinge sau se pot programa sa faca efecte de flash, stroboscop, etc).

PRET : Apasa AICI pentru a vizualiza oferta de preturi.

tags: decoratiuni lumini arhitecturaleschela luminipodium nuntafum greuring de dansartificii nuntadj nunta bucurestipachet sunet lumini