Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
Lumini arhitecturale

Lumini arhitecturale

Lumini arhitecturale

Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini arhitecturale, ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale.

De ce sa folosesti lumini arhitecturale la evenimentul tau? Luminile sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care subliminal influenteaza atmosfera evenimentului dvs.

Despre lumini arhitecturale :

Majoritatea clientilor doresc sa adauge culoare in sala pe care si-au ales-o si poate chiar vor sa recreeze un efect pe care l-au vazut intr-o revista. Daca ne puteti furniza imagini cu efectul pe care îl cautati, noi putem atunci pune împreuna un pachet de lumini profesionale, pentru a satisface nevoile dumneavoastra si putem gasi toate posibilitatile care se potrivesc viziunii dvs. si se incadreaza in bugetul de care dispuneti.

Noi folosim LED-uri pentru iluminat aproape exclusiv in toate evenimentele la care contribuim cu lumini arhitecturale. Acestea sunt optiuni mai sigure si mai ecologice, deoarece nu sunt becuri care pot arde sau care pot fi inlocuite ci sunt lumini care consuma foarte putina energie si nu degaja caldura.

Lumini arhitecturale

Când va planificati bugetul pentru nunta luati in considerare si luminile arhitecturale. Renuntand poate doar la o mica parte din costurile pentru aranjamentele florale, baloane sau alte tipuri de decoratiuni puteti adauga la nunta dvs., intr-o maniera necostisitoare, elegantul impact al tonurilor de culoare creat de lumini. Luminile arhitecturale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si altor decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Lumini arhitecturale arata foarte bine si în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta ta evenimentul minunat ce merita sa fie.

Putem lucra în cadrul bugetului dvs. pentru a crea cel mai mare impact la un pret excelent. Asiguram servicii de decoratiuni cu lumini arhitecturale atat in Bucuresti cat si in tara.

Tonuri de culoare

Perdea de lumina Efectul cel mai popular este acela de tonuri de culoare. Acestea pot fi fie setate la o culoare statica sau pot fi create nuante, prin culori ce se schimba la diferite viteze. Poate doriti o culoare statica atunci cand invitatii sosesc sau in timpul cinei si doriti apoi ca luminile sa se estompeze încet la partea de dans.

DECOR LUMINI ARHITECTURALE NUNTA

Acest pachet este destinat evenimentelor unde se doreste crearea unei ambiante cat mai placute. Luminile se vor amplasa astfel incat sa ilumineze peretii locatiei precum si stalpii de sustinere, intrarea si alte elemente importante.

Pachetul de baza contine :

– Sistem de lumini arhitecturaleLumini arhitecturale led par

– 10 spoturi de lumina – LED PAR 56 – 7 x 10W

LED PAR 56 dispune de 7 de leduri de 10 W RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa. Proiectoarele, asa cum se vede si in imagine, dispun de volante ce permit dirijarea fascicolului de lumina eliminand astfel posibilitatea ca oaspetii dvs. sa fie orbiti de lumina proiectoarelor.

– conectica

La pachetul de baza se mai pot adauga aparate de tip spoturi de lumina, pret proiector: 10 euro / bucata.

Se poate opta ca aceste lumini sa fie setate pe o singura culoare sau sa se schimbe la un interval de maxim 10 minute.

In cazul in care doriti ca spoturile de lumini arhitecturale sa faca efecte de stroboscop sau sa fie schimbate in functie de momentele nuntii atunci este necesara prezenta unui luminist. Pretul unui luminist este de 50 euro.

……………………………………………………………………………………………

– Comanda de lumini STAIRVILLE DMX-MASTER Icomanda_lumini_stairville
Comanda de lumini ajuta la programarea si sincronizarea echipamentelor de lumini pentru obtinerea efectelor dorite (schimbari de culoare, flash efect, schimbari de pozitie, etc).


EXEMPLE DECORATIUNI LUMINI ARHITECTURALE:

   decoratiuni_lumini_arhitecturale lumini arhitecturale pret lumini arhitecturale nunta decoratiuni lumini arhitecturale bucuresti

EVENIMENTE LA CARE AM FOLOSIT LUMINI ARHITECTURALE (click pe poza pentru galeria foto):

Restaurant Bulevard Braila                Hotel Intercontinental

   restaurant_bulevard_braila-lumini_arhitecturale              Hotel_Intercontinental_Sala_Fortuna_lumini_arhitecturale_nunta-botez

Palatul Snagov                                      Ambasador Events

   Nunta_Palatul_Snagov_lumini-arhitecturale             Lumini_arhitecturale_Nunta_Ambasador_Events_pret

Cazino Sinaia

   Lumini_arhitecturale_Nunta_Cazino_Sinaia

PRET : Apasa AICI pentru a vizualiza oferta de preturi.

tags: decoratiuni lumini ambientaleschela luminipodium nuntafum greuring de dansartificii nuntadj nunta bucurestipachet sunet lumini

Have your say