Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • Oferte si Preturi

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
Pret: 15E /bucata

Artificii nunta

Artificii nunta

Artificii sau vulcani de interior pentru dansul mirilor pentru scena sau ring de dans.  Artificiile cu scantei de interior sunt ideale pentru orice tip de evenimente si ofera un moment spectaculos ce va ramane in memoria invitatilor si a dumneavoastra.
Sunt artificii de sol cu aprindere electrica ce se actioneaza prin sistem wireless cu telecomanda. Sunt artificii cu flacara rece ce produc un jet de scantei care nu poate produce efecte distructive ale mochetei, drapajului sau alte obiecte din material textil din locatie. Sunt de clasa profesionala fara fum iar acest aspect confera un atu in locatiile cu sisteme speciale antiincendiu sau fara aerisire. Se pot folosi atat la dansul mirilor cat si la taierea tortului.

Sfaturi utile artificii nunta pentru dansul mirilor

La dansul mirilor artificiile se pot dispune in cele 4 colturi ale ringului de dans sau in linie de obicei intre formatie sau dj, formandu-se astfel o perdea de artificii. Pentru a obtine un efect mai frumos la dansul mirilor va recomandam si achizitionarea pachetului de fum greu.

Specificatii tehnice artificii nunta

– artificii reci, inaltime 3m, timp 20 sec
– artificii reci, inaltime 2m, timp 30 sec

– Sunt comandate wireless de catre un membru din stuff-ul nostru

EXEMPLE ARTIFICII NUNTA:

   pret Artificii nunta Artificii dansul mirilor nunta artificii nunta pret Artificii nunta

tag: artificii dansul mirilor, artificii nunta, pret artificii dansul mirilor, artificii nunta bucuresti, pret artificii nunta

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

 1. Fum Greu

  Vezi Pachet
 2. schela lumini disco nunta

  Schela Lumini

  Vezi Pachet
 3. podium

  Podium

  Vezi Pachet
 4. Ring de dans profesional

  Vezi Pachet

navigare inteligenta