Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • Oferte si Preturi

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
Pret: 350E

DJ Nunta Mediu

DJ Nunta Mediu

Pachetul DJ Nunta Mediu este destinat evenimentelor desfasurate in sali de capacitate medie unde numarul maxim de persoane nu depaseste 200.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Pachetul DJ Nunta Mediu contine :

DJ_Nunta_Mediu_rcf-725-a

– Sistem de sunet de 1500 de watti RCF

În ultimii zece ani, RCF a devenit un lider de piata în domeniul productiei de boxe active profesionale, începând cu seria originala ART si continuând cu multe alte produse de marca. Seria ART reprezinta o solutie audio de mare definitie, prin încorporarea celor mai noi tehnologii din domeniul difuzoarelor si a unei noi generatii de amplificatoare digitale din clasa D, fiind alegerea ideala pentru sisteme portabile. Calitatea excelenta a sunetului va face ca evenimentul dvs. sa sune bine si invitatii sa plece fara dureri de cap din cauza muzicii.

– 2 Boxe RCF ART 725-A – Active speaker system 15″+ 2″, 750W

– 2 stative

 

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– 2 Basi RCF 4PRO8001-AS – 2 x 18″ Bass reflex Active Sub, 800 W
DJ_Nunta_Mediu_rcf_8001-AS
4PRO 8001-AS este o boxa subwoofer activa, de mare putere. Încorporeaza un difuzor de 18”, în combinatie cu un amplificator monolitic de 800 Watt. Reprezinta completarea ideala pentru boxele din seria 4PRO si ART.
Noul difuzor de mare putere de 18” este rezultatul perfectionarii tehnologice si experientei RCF adunate în decursul ultimilor ani în domeniul proiectarii si fabricarii subwoofer-elor compacte. Este prevazut cu bobina de 4”, model de bobinaj interior/exterior, dezvoltat în vederea reducerii compresiei si a prelungirii duratei de functionare a produsului. Difuzorul de frecvente joase este alimentat de un amplificator din clasa H.
Intrarea de semnal este prevazuta cu conectori combo XLR/Jack mono/stereo si iesire XLR high pass. Este de asemenea echipat cu master-volum, comutator de faza si selector pentru frecventele crossover. Sectiunea de procesor include egalizare activa de sistem, limitator si functii de protectie. Sistemul este monitorizat vizual de 4 led-uri.
Cabinetul este construit din stratificat de mesteacan baltic si finisat cu o vopsea texturata, foarte rezistenta, pe baza de poliuretan, de culoare neagra. Este prevazuta cu doua manere încastrate, flansa pentru stativ de 35 mm si cu 3 puncte de fixare M10 pentru montaj atârnat sau cu brate metalice. Grila frontala este acoperita cu pulbere epoxi.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– DJ
– DJ – ii de la Musik Sound au un portofoliu materializat in ani de experienta in domeniul petrecerilor private iar acest lucru face ca evenimentul sa devina special si sa ramana de neuitat atat pentru dvs cat si pentru invitati.
– Mixajul se face pe consola profesionista de DJ si NU pe calculator, melodiile intrand din una in alta pe beat facand astfel ca tranzitia dintre piese sa se faca cursiv si NU sincopat.
– Catalog ce cuprinde un numar de peste 10.000 de melodi de diverse stiluri muzicale incepand cu anii 70 pana in prezeni.
– DJ-ul va face playlistul in functie de preferintele dvs. si impreuna puteti alege anumite melodii pe care le poate insera in program.
– DJ-ii de la Musik Sound au platite toate taxele pentru drepturile de autor la UCMR-ADA, CREDIDAM si UPFR.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– 2 Playere Pioneer CDJ 1000 MK3DJ_Nunta_Mediu_cdj_1000_mk3
– Playerele CDJ 1000 MK3 de la Pioneer se caracterizeaza printr-o excelenta calitate a sunetului. Au incorporata functia anti shock iar acest lucru face posibila citirea in avans a CD-ului, eliminand astfel ceea ce noi spunem” sare discul

– Mixer consola DJ
– Mixerul de consola DJ asigura mixarea celor 2 playere.

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– Mixer Yamaha MG 166 CXDJ_Nunta_Mediu_mg_166_cx
– Mixer profesional cu 16 canale de mare fidelitate si procesor de efecte SPX ce asigura mixarea intre consola de DJ si microfoanele mobile.

 

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

– 2 Microfoane wireless Shure PG24/PG58 T10DJ_Nunta_Mediu_166_cx_shure_pg24
– Microfon Shure PG 58 de mare fidelitate destinat aplicatiilor vocale.
– Receiver Shure PG 24 de mare fidelitate destinat aplicatiilor vocale.

 

tag: sonorizare dj nunta, sonorizare nunta bucuresti, sonorizare nunta pret, dj nunta sonorizare bucuresti, sonorizare dj, dj nunta mediu

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

 1. schela lumini disco nunta

  Schela Lumini

  Vezi Pachet
 2. Lumini arhitecturale

  Lumini arhitecturale

  Vezi Pachet
 3. Fum Greu

  Vezi Pachet
 4. Artificii nunta

  Vezi Pachet

navigare inteligenta