Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • Oferte si Preturi

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
Pret: Fum Greu - 150 E

Fum Greu

Fum Greu

Efectul de “Fum Greu
Fumul greu” este acel fum care nu se ridica in aer si formeaza o patura de aburi care se imprastie la nivelul solului. Acest efect se poate obtine cu gheata carbonica folosita in masini speciale. Efectul de “fum greu” este folosit pentru
primul dans al mirilor si transforma ringul de dans intr-un loc de poveste, creand acea senzatie deosebita de “dans pe nori”.

Masina de fum greu este un aparat profesional ce are care va transforma nunta intr-una de vis. Functioneaza pe baza de apa si gheata carbonica. Fumul produs de aceasta este dens si nu se ridica la mai mult de 30 de cm de sol. Durata unei trageri este de aproximativ 5 minute. Fumul greu este un element ce va da un plus de unicitate si originalitate nuntii/evenimentului dumneavoastra.

Pentru ca momentul de dans al mirilor sa fie cu adevarat unic se pot proiecta pe perdeaua de fum greu fascicole de lumini. Recomandam pachetul de lumini 3 deoarece luminile sunt dispuse la inaltime si se pot proiecta mai bine pe suprafata de dans.  De asemenea, un alt element de efect bun de luat in seama pentru dansul mirilor este acela ar vulcanilor sau artificilor.

Gheata carbonica

Gheata carbonica folosita este alimentara. Gheata carbonica se poate folosi si in paharele de sampanie la primirea invitatilor . La achizitionarea acestui pachet beneficiati de o cutie de 18 kg de gheata ce se poate folosi la 2 trageri sau o singura tragere si primirea unui numar aproximativ de 100 de persoane.

Sfaturi pentru inchiriere

Atunci cand va ganditi sa achizitionati acest pachet e bine sa luati in calcul si posibilitatea achizitionarea unui pachet de artificii si lumini.

Pret si conditii de inchiriere

Pretul pentru achizitionarea acestui pachet este de 150 euro. In acest pret intra chiria masinii de fum, gheata carbonica – 18 kg, transportul – valabil pentru Bucuresti – si personalul tehnic specializat.  In acest pret intra doar o singura tragere la dansul mirilor. Pentru o tragere suplimentara se va plati o taxa de 100 ron pentru personalul tehnic.

Specificatii pachet

– Masina de fum greu profesionala – 1500 W
– Gheata Carbonica alimentara – 18 kg
– Durata tragere – 5 minute
– Durata incalzire masina de fum – 60 minute
– Personal tehnic inclus
– Transport gratuit in Bucuresti

 

fum-greu-nunta-bucuresti fum-greu-gheata-carbonica
  tag: artificii, ring de dans, masina de baloane, lumini nunta, podium

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

 1. Artificii nunta

  Vezi Pachet
 2. schela lumini disco nunta

  Schela Lumini

  Vezi Pachet
 3. podium

  Podium

  Vezi Pachet
 4. Ring de dans profesional

  Vezi Pachet

navigare inteligenta