Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • oferte-preturi-evenimente
  Oferte si Preturi

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
live_streaming_transmisiuni_live
Pret: In functie de eveniment

Live Streaming – Transmisiuni live

LIVE STREAMING – TRANSMISIUNI LIVE

Oferim servicii de Live Streaming Public si Privat in format HD si Full HD – Facebook, Youtube, USTREAM, LiveStream si alte platforme la cel mai bun pret.

LIVE STREAMING PUBLIC

Combina inregistrarea evenimentului concomitent cu transmiterea lui live. Evenimentul dvs. poate fi urmarit in timp real de catre oricine are un dispozitiv conectat la internet.

LIVE STREAMING PRIVAT

Combina inregistrarea evenimentului concomitent cu transmiterea lui live.
Limiteaza accesul la evenimentul tau doar in interiorul companiei sau unui numar rastrans de utilizatori, accesul facandu-se pe baza unui cod de acces.

Putem furniza servicii de Live Streaming – Transmisiuni live pe platformele Facebook, Youtube, USTREAM, LiveStream si alte platforme. Transmisiunile se pot realiza cu una sau mai multe camere de filmat in format HD sau FullHD. Captarea sunetului se poate realiza cu unul sau mai multe microfoane (microfoane de ambianta, microfoane wireless).

Asiguram intreaga parte de logistica,montaj, tehnicieni si echipamente auxiliare pentru buna transmisiune a evenimentului dvs (camere video, mixere video, procesoare video, microfoane, mixere audio)

Servicii Conexe:

Ecran Led
Camera + Operator pentru superpozare
Mediaserver arena cu control Akai APC40
VJ
Regizor montaj
Imagini de atmosfera personalizate
Kit 4 camere FullHD (4 cam FullHD, Mixer FullHD Broadcast, recorder Aja KI Pro, Macara)

EVENIMENTE CU TRANSMISIUNE LIVE

inchiriere_ecran_ledecran_led_bucuresti

tags: evenimente onlinelumini arhitecturale nuntainchiriere ecran ledfum greuring de dansartificii nuntadj nunta bucurestipachet sunet luminiscena aer liber

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

 1. Nunta_Cort_Ambasador_Events

  Ecran Led

  Vezi Pachet
 2. podium

  Podium

  Vezi Pachet
 3. Ring de dans profesional

  Vezi Pachet
 4. Fum Greu

  Vezi Pachet

navigare inteligenta