Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • Oferte si Preturi

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
podium
Pret: 10 euro /mp

Podium

Podium

Se foloseste in special pentru formatiile sau artistii care asigura partea de entertainment conferindu-le astfel o mai buna vizibilitate. Prin prezenta unui podium (scena) se delimiteaza spatiul dedicat artistilor de ringul de dans. Pentru o nunta sau botez unde numarul de invitati este mare se recomanda asigurarea unui podium (scena). Pentru un aspect mai frumos al scenei se recomanda si alegerea unui pachet de lumini (schela lumini, lumini nunta). Pachetul Schela lumini impreuna cu podiumul va da o nota eleganta si valoare evenimentului tau.

 

 

 

 

Detalii Inchiriere Podium

inchiriere_podiumEste format din placi de dimensiuni de 2m/1m care se fixeaza intre ele printr-un sistem de prindere. Podiumul (scena) poate avea orice dimensiune multiplu de 2m (ex. 6m/4m, 4m/3m, 2m/8m, etc) si inaltime fixa multiplu de 20 cm – maxim 120 cm (ex. 20cm, 40 cm, 60 cm, etc). Fiecare placa poate sustine pana la 750 de kg. Se pot realiza si forme de podiumuri atipice in functie de spatiul disponibil in locatie.
Pentru un aspect placut, podiumul poate avea o husa/imbracaminte neagra de jur imprejur si se poate acoperi suprafata acestuia cu un covor. De asemenea, acesta poate fi prevazut cu scara.

Pret si conditii de inchiriere

Pretul pentru inchiriere podium este de 10 euro /mp. La acest pret se adauga transportul si personalul tehnic in functie de suprafata dorita.

Specificatii

– Suprafata: multiplu de 2 (ex. 6m/4m, 4m/3m, 2m/8m, etc)
– Inaltime: multiplu de 20 cm – maxim 120 cm (ex. 20cm, 40 cm, 60 cm, etc)
– Greutata admisa: 375 kg /mp
– Fusta inclusa
– Scara inclusa

scena Eveniment - Orhideea Mall grila si podium nunta podium scena scena Podium la Nunta la cort - Turnu Magurele schela lumini si podium cort
 

tag: artificii, ring de dans, masina de baloane, lumini nunta, fum greudecoratiuni lumini ambientalelumini arhitecturale nuntadj nunta bucurestipachet sunet luminiscena aer liber

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

 1. Ring de dans profesional

  Vezi Pachet
 2. schela lumini disco nunta

  Schela Lumini

  Vezi Pachet
 3. Fum Greu

  Vezi Pachet
 4. Lumini arhitecturale

  Lumini arhitecturale

  Vezi Pachet

navigare inteligenta