Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • Oferte si Preturi

NOI DAM STRALUCIRE EVENIMENTULUI TAU!

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor,
furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
Pret: 11 euro /mp

Ring de dans profesional

Ring de dans profesional

Se foloseste pentru a delimita spatiul de dans si pentru a da o nota eleganta locatiei. Prezenta la evenimentul dvs a unui ring de dans va face ca invitatii sa doreasca sa danseze cat mai mult si astfel petrecerea sa dureze cat mai mult. Atmosfera si bunadispozitie a unui eveniment se manifesta pe ringul de dans, acestea putand fi sustinute cu lumini arhitecturale, fum greu, lumini dinamice, etc. Acest ring de dans este profesional si modular si se poate asigura orice dimensiune in functie de solicitarile dvs. Ringul de dans este din lemn si este format din placi de 31 cm / 31 cm putand astfel acoperi o suprafata cat mai precis delimitata.

Sfaturi pentru inchiriere ring de dans

In general, nu mai mult de 40% dintre persoanele prezente la eveniment danseaza la un moment dat. Fiecare cuplu are nevoie de 1 metru patrat de spatiu. Dacă aveți o petrecere pentru 160 de persoane atunci numarul maxim de persoane pe ringul de dans va fi in general de 64, ceea ce va determina o suprafata optima pentru ringul de dans de 32 mp.

Pret si conditii de inchiriere ring de dans

Pretul de inchiriere pentru ring de dans este in functie de suprafata aleasa – 11 Euro / mp.  Transportul, montajul si demontajul nu sunt incluse in pret, acestea sunt in functie de distanta si suprafata aleasa. Suprafata maxima disponibila este de 32 mp. Oferim servicii de inchiriere pentru ringul de dans atat in Bucuresti cat si in tara.

Specificatii ring de dans

 • Material: lemn
 • Culoare : fag
 • Margine: plastic
 • Culoare margine: gri
 • Marime maxima: 32 mp
 • Dimensiune modul: 31cm / 31cm
 • Sistem prindere: Click-Clack
 • Productie: USA

 

inchiriere-ring-de-dans pret-ring-de-dans ring-de-dans-bucuresti ring-de-dans

 tags: decoratiuni lumini arhitecturale, fum greu, lumini dinamice

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

 1. podium

  Podium

  Vezi Pachet
 2. schela lumini disco nunta

  Schela Lumini

  Vezi Pachet
 3. Lumini arhitecturale

  Lumini arhitecturale

  Vezi Pachet
 4. Fum Greu

  Vezi Pachet

navigare inteligenta