Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
schela lumini

Schela Lumini

Schela Lumini

Acest pachet este destinat evenimentelor (nunta, botez, etc) unde se doreste crearea unei atmosfere placute pe ringul de dans prin intermediul luminilor disco si punerea in evidenta a artistilor sau a formatiei care asigura buna dispozitie. Daca la locatie exista un podiumschela de lumini se poate monta in fata sau in spatele acestuia. Avantajul dispunerii acestor lumini disco pe schela de lumini este acela ca atat artistii cat si persoanele participante la nunta sau botez, nu vor fi deranjate de jocurile de lumini. Proiectia luminilor se face de la inaltime nu de pe podea.

Musik Sound va asigura la eveniment prezenta unui luminist (inginer de lumini) care prin intermediul unei comenzi controlata de calculator va programa diferite jocuri de lumini in functie de momentele importante ale nuntii. La primirea invitatilor luminile vor avea miscari mai lente urmand odata cu inceperea programului de dans ca jocurile de lumini disco sa fie mai antrenante. Inginerul de lumini va colabora cu DJ-ul sau formatia pentru realizarea unor jocuri de lumini pe ritmurile muzicii.

Inginerul de lumini va controla culorile, modele de lumini, viteza, intensitatea si luminozitatea luminilor, creand astfel la o buna dispozitie pe ringul de dans pentru invitatii participanti la petrecere.

Transportul, montajul si manevrarea echipamentelor de lumini sunt incluse in pret pentru evenimente ce au loc in Bucuresti. Pentru evenimente ce au loc in tara, se percepe o taxa suplimentara de transport de 1.5 ron/km.

 Pachetul Schela Lumini contine :

– Sistem de lumini disco

 

jocuri lumini_nunta_LED_PAR_64_1w

– 2 spoturi de lumini STAIRVILLE – LED PAR 64 – 10mm x 176
STAIRVILLE LED PAR 64 dispune de 36 de leduri de 1 Watt de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa.

………………………………………………………………………………………………….

Lumini_nunta_led-par-56

– 8 spoturi de lumini  LED PAR 56 – 7 x 3w RGBW
LED PAR 56 – 7 x 3w RGBW dispune de 7 leduri RGBW de 3W ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa.

………………………………………………………………………………………………….

lumini_disco_moving_head_spot

– 4 x Intelligent Lights – Moving Head SPOT HMI 575 W (capete rotative)
Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasa (575 HMI) ce pot produce efecte de lumina complicate si foarte diverse ce pot fi programate cu comanda de lumini. Ca si efecte putem enumera: schimbari de culoare si de pozitie, proiectarea anumitor forme si rotirea lor, efect de flash, etc.

………………………………………………………………………………………………….

lumini_disco_nunta_moving-head

– 4 x Intelligent Lights – Moving Head WASH LED 108 x 3W RGBW (capete rotative)
Sunt lumini inteligente de mare intensitate luminoasa  ce pot produce efecte de lumina complicate si foarte diverse ce pot fi programate cu comanda de lumini. Ca si efecte putem enumera: schimbari de culoare si de pozitie, efect de flash, etc. Diferenta fata de modelul spot este ca fascicolul de lumina produs este dispersat pe o suprafata mai mare, obtinandu-se astfel o lumina ambientala placuta.

………………………………………………………………………………………………..

nunta_Laser

– 1 x Laser
Laser verde cu efect precum o matrice. Produce multe puncte laser care se rotesc si produc si flashuri.
Efect de artificii.

………………………………………………………………………………………………….

lumini_nunta_stroboscop

– 1 x Stroboscop
Stroboscop cu putere de 1500W. Un accesoriu care nu trebuie sa lipsesca de la petrecerile tale.
Rata ajustabila a flash-urilor luminoase: 1-20 flash / secunda

 

………………………………………………………………………………………………….

soft_lumini

– Laptop cu soft de programare a luminilor
Toate luminile de la Musik Sound au incluse functia DMX, functie ce permite controlul total al acestora cu un controler sau comanda externa. Softul de lumini are rolul de a facilita controlul luminilor si de a sincroniza efectele de culoare si lumina cu momentele importante ale evenimentului.

………………………………………………………………………………………………….

schela_lumini_nunta_poarta_schela

– Schela lumini nunta 8m x 5m
Este o poarta din structura metalica, de rezistenta mare, pe care se pun dispozitivele de lumini. Dimensiunile intre care se poate realiza poarta sunt : intre 2m – 8m lungime si 1.5m – 5m inaltime. Dispunerea luminilor la inaltime confera acestor dispozitive o mai buna raspandirea a luminii pe suprafata locatiei evenimentului.

Schela este alcatuita din :
– 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot inalta pana la 5m. Incarcatura maxima pe care o pot suporta este de 150 de kg pe fiecare picior.
– Schela din aluminiu – ce se fixeaza pe cele 2 picioare si pe care se fixeaza dispozitivele de lumini. Lungimea maxima este de 8m.

………………………………………………………………………………………………….

efecte speciale_nunta_masina_fum

– Masina de fum de tip Hazer
Masina de fum de tip Hazer este o masina de efecte similara cu masina de ceata si este conceputa pentru a produce nori de fum suspendati in aer. Masina functioneaza cu un lichid special ce miroase placut.

………………………………………………………………………………………………….

EXEMPLE PACHETE LUMINI NUNTA SCHELA LUMINI DISCO:

schela_lumini_dinamice grila_cu_lumini_inteligente lumini_nunta_dj lumini_nunta_bucuresti podium lumini_nunta_bucuresti
 PRET : Apasa AICI pentru a vizualiza oferta de preturi.

tags: decoratiuni lumini ambientalelumini arhitecturale nuntapodium nuntafum greuring de dansartificii nuntadj nunta bucurestipachet sunet luminiscena aer liber