Musik Sound

Musik Sound este o companie orientata pe servicii scenotehnice profesionale pentru productia de evenimente indoor si outdoor, furninzand echipamente specifice: sunet, lumini, decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live band, scena, podium, efecte speciale, etc.
 • Servicii

Servicii

 1. Concerte Outdoor si Indoor

  Musik Sound poate sonoriza concerte indoor si outdoor, de la sali de spectacole, pana la stadioane; turnee de lunga durata, totul rezultand intr-un real succes datorita echipei noastre de profesionisti.

 2. Pachet_live

  Inchirieri echipamente

  In organziarea oricarui tip de eveniment Musik Sound va poate pune la dispozitie spre inchiriere atat echipamente audio, video, lumini inteligente cat si echipamente de scenotehnica.

 3. Lansari de firme sau produse

  In ceea ce priveste lansarile, fiecare are particularitatea si imprevizibilul ei. Detinem experienta si priceperea pentru a duce la bun sfarsit orice eveniment de acest tip, adaptandu-ne la orice fel de buget si nefacand rabat de la calitate.

 4. Conferinte si Simpozioane

  Musik Sound va pune la dispozitie asistenta si echipamente necesare organizarii de conferinte si simpozioane de orice natura. Experienta indelungata in acest domeniu este atu-ul care ne permite sa gasim solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

 5. Targuri si Expozitii

  Adaptandu-se la specificatile oricarui tip de locatie, Musik Sound va poate pune la dispozitie echipamente de sonorizare si scenotehnica care sa imbrace, personalizeze si sa scoata in evidenta orice tip de stand, facand astfel ca produsele dvs. sa fie vizibile.

 6. Sonorizari live

  Pentru coordonarea si organizarea unui eveniment live de succes, indiferent de dimensiune, este nevoie de performanta, calitate si profesionalism. Musik Sound este pregatita sa asigure echipamente si asistenta pentru sonorizari cu orice tip de band (rock, pop, latino,etc).

 7. Nunti botezuri

  Nunti si Botezuri

  Echipa Musik Sound poate asigura echipamente de sonorizare, lumini, scenotehnica, efecte speciale si video pentru evenimente de tip nunti si botezuri.  Suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor in industria organizarilor de evenimente si de aceea clientii nostri ne recomanda cu caldura.

 8. Evenimente Private si Corporate

  Evenimentele private sunt prin desavarsire create pe specificul clientului si tin sa indeplineasca toate cerintele specifice ale acestuia, putandu-ne adapta la orice tip de buget.